SANGGUP KE ANDA MINUM AIR KARAT DAN MACAM MANA NAK DAPATKAN AIR MINUM YANG BERSIH?

Gambar di atas menunjukkan gambaran sebenar saluran air paip yang disalurkan ke rumah kita. Ini bukan gimik ataupun nak menakutkan anda. Saya sendiri pernah lihat orang yang sedang membaiki saluran air paip yang disalurkan ke rumah dan alangkah terkejutnya bila saya tengok keadaan dalam paip seperti yang ditunjukkan dalam gambar.

BAHAYANYA MINUM AIR  KARAT DAN TIDAK BERTAPIS

Hampir 100% penyakit yang kita dapat adalah hasil dari apa yang kita makan dan minum. Selain dari pemakanan yang tidak seimbang, kualiti air yang kita gunakan untuk minum dan masak juga memainkan peranan yang penting untuk seseorang itu mudah terkena penyakit atau tidak. Di Malaysia, benda paling asas sekali adalah pengunaan air karat yang tidak disedari oleh orang ramai.

Apakah kesan jika minum air karat?

9

Boleh mengundang penyakit maut

9

Tubuh tidak cergas kerana banyak bendasing masuk dalam badan.

9

Saluran darah boleh tersumbat dalam jangka masa panjang.

9

Sistem perkumuhan tidak berfungsi dengan baik terutama kencing atau buang air besar.

Macam Mana Nak Selesaikan Masalah Ni?

Perhatian kepada seluruh rakyat Malaysia. Di sini saya memperkenalkan pada anda produk dari SK Magic di mana air keperluan untuk anda minum dan masak kini dapat ditapis supaya air yang dibekalkan bersih dan suci daripada bendasing seperti karat, lumut, lumpur dan sebagainya partikel-partikel kecil yang kita tidak nampak dengan mata kasar jika termakan atau terminum.

Apa Kelebihan Produk Dari SK Magic?

Mesti anda nak tahu kan apakah kelebihan penapis air dari SKMagic ni. Berikut adalah senarai kelebihannya. Saya cuma highlight yang penting saja.

l

SUHU OPTIMUM

Jiksoo menghasilkan suhu optimum untuk susu formula bayi untuk mengekalkan nutrien dan khasiat dalam susu.

z

ISIPADU AUTO

Dilengkapi fungsi untuk memilih jumlah isipadu air yang diingini.Hanya dengan 1 butang isipadu air yang ditetapkan akan keluar & berhenti secara auto

TAHAN KARAT

Jiksoo menggunakan besi tahan karat sebagai bahan utama untuk saluran didalam penapis air supaya air kekal bersih.

PENSTERILAN UV

Dilengkapi dengan penstrilan uv 99.9% dan akan beroperasi setiap 2 jam bagi memastikan tiada pembiakan kuman & bakteria pada penapis air.

TANKLESS

Jiksoo tidak menggunakan tangki untuk menyimpan air supaya sentiasa fresh dan berupaya menghasilkan air pada pelbagai suhu.

CIRI KESELAMATAN

Kesemua model penapis air Jiksoo dilengkapi dengan ciri keselamatan untuk kanak-kanak agar mereka dapat menggunakannya dengan selamat

Soalan lazim (FAQ)

Soalan-soalan berikut mungkin dapat menyelesaikan pertanyaan anda. Jika tidak, boleh hubungi saya.

Macam Mana Untuk Buat Tempahan?

Boleh hubungi saya melalui Whatsapp dan juga Instagram.

Bila Sewa Bulan Pertama Akan Bermula?

– Sewa bulan pertama akan bermula pada bulan berikutnya selepas bulan pemasangan.

– Katakan pasang pada bulan 10. Jadi sewa bulan pertama akan bermula pada awal bulan 11.

– Biasanya pemotongan utk bayaran sewa bulanan akan dilakukan pada mggu pertama.

Macam Mana Nak Buat Tempahan

Jika anda berminat untuk buat tempahan, ini langkah-langkahnya.

1. Customer hantar details order melalui halaman Order/Tempahan.
2. Agent akan keyin maklumat order melalui SFA SK Magic Apps.
3. Customer dapat SMS link payment dari HQ
4. Customer buat pembayaran RM1 & advance payment 1 bulan
5. Dalam masa 1-2 hari bekerja, customer akan dapat CALL VERIFICATION dari HQ untuk sahkan pembelian dan pemasangan.
6. Tunggu call dari technician untuk set appointent. Appointment hanya boleh set melalui technician sahaja, bukan melalui HQ
7. Technician akan datang pasang mesin mengikut tarikh yang telah dibincangkan.

Selesai 🙂

Bayi Selamat Tak Minum Air Sk Magic

YA. Penapis Air Kami Disteril Dengan Cahaya UV Setiap 2 Jam

 

Adakah Saya Perlu Bayar Deposit?

– Untuk tempahan produk Sk Magic, tiada Deposit dikenakan. Tuan/Puan tidak perlu bayar apa-apa kepada ejen semasa memohon.SK Magic dah bagi Promosi pengecualian bayaran Deposit Sebanyak RM200.

– Cuma pihak Sk Magic akan membuat pemotongan RM 1(RM 1 akan dikembalikan semula ke dalam akaun) untuk Pengaktifan akaun auto debit dan 1 bulan sewa iaitu sewa bulan terakhir sebagai upfront payment.

– Bayaran upfront ini akan ditolak terus dari akaun bank semasa proses pendaftaran dilakukan.

– Jumlah bayaran upfront adalah 1 bulan sewa mengikut model yang dilanggan. Katakan Tuan/Puan memilih model WIZ C 84 Bulan. Jadi bayaran upfront adalah sebanyak RM65 shj.

Selepas bayaran upfront, baki bulanan yg perlu dibayar adalah 83 bulan sahaja sebab lagi 1 bulan dah dibayar semasa upfront payment

Kenapa Potong Untuk Sewa Bulan terakhir?

– Sk Magic akan potong sewa bulan terakhir sebagai bayaran upfront utk memastikan akaun bank Tuan/Puan adalah AKTIF semasa memohon.

– Oleh itu, bulan terakhir nanti (Bulan ke 84) dah tak perlu bayar sewa lagi.

Bila Pemasangan Akan Dilakukan?

Selepas selesai proses pemotongan upfront, pihak HQ Sk Magic akan membuat Checklist Dokumen Kemudian pihak HQ akan Call tuan/puan utk set appointment utk pemasangan mengikut hari dan masa yg telah dipersetujui oleh kedua-dua pihak.

 

Adakah Cara Pembayaran Selamat?

Ya. Cara pembayaran adalah selamat di mana selepas saya keyin maklumat order anda, anda akan terima satu link untuk buat terus pembayaran pada SK Magic. Tidak perlu berikan maklumat pembayaran pada agen.

Macam Mana Jika Berlaku Kerosakkan?

Setiap Produk SK Magic Dilindungi Oleh Warranty, Jika Berlaku Kerosakan Anda Perlu Hubungi HQ SK Magic Terus Atau Boleh Hubungi Kami Untuk Bantuan.

 

Get Started Now

Let’s Collaborate

Phone

013-9346624 (Whatsapp)

Tentang Kami

SK Magic menawarkan pelbagai produk penapis air dan juga penapis udara untuk kesihatan anda sekeluarga. Ada banyak pilihan produk yang pastinya menarik minat anda.

logo_08-dark
logo_07-dark
logo_07-dark
logo_07-dark
logo_07-dark

Penafian: Logo SK Magic dan juga Jiksoo merupakan hakmilik yang didaftarkan oleh Syarikat SK Magic Malaysia. Saya merupakan agen jualan sahaja yang memperkenalkan produk SK Magic kepada pelanggan dan saya tiada hak ke atas syarikat SK Magic.